Kriega OS-32

KOS32
325,00 €
Pieejams veikalā

Apraksts

Kriega OS-32 mīkstā soma
Nopietniem “piedzīvojumu” motociklu ceļojumiem ir nepieciešama atbilstoša piedzīvojumu bagāža, un jaunais Kriega Overlander - System (OS) somu klāsts nosaka jaunu standartu.
OS-32 mīkstā soma ir OS somu modeļu klāsta pamatā, un tai ir daudzas tradicionālās ADV cietās bagāžas iezīmes, kā arī papildus priekšrocības, piemēram, izturība un drošība, lai brauktu prasīgās vidēs, kur kontakts ar reljefu ir neizbēgams. Strukturēta somas forma ļauj iepakot un kontrolēt kravu bez piepūles. Ūdensnecaurlaidīga un no augšas aizverama ar noņemamu baltu oderējumu garantē somas satura aizsardzību pret apkārtējās vides ietekmi.
OS mīksto somu montāža uz un demontāža no motocikla prasa mazāk nekā minūti ar divām ātri atvienojamām siksnām un sprādzēm. Tās pašas siksnas stingri saspiež somu un notur to savā vietā, pateicoties kam nav nepieciešamas papildu piesienamās siksnas.
Izgatavota no augstākās kvalitātes materiāliem, tostarp īpaši nodilumizturīga Hypalo + 1000D Cordura, ar kevlara siksnām un aviācijas klases sakausējuma sprādzēm. Soma piedāvā divas ērtas nostiprināšanas iespējas — vai nu tradicionālo, pāri sēdeklim pārmetamo sēdekļa somu nostiprināšanas veidu, izmantojot OS-siksnas, vai kā vienu atsevišķu mīksto sānsomu, kas tiek piestiprināta īpaši izstrādātai OS platformai (abi risinājumi nopērkami atsevišķi).

Norādītā cena ir par vienu mīksto somu.

IESPĒJAS:
> 100% ūdensnecaurlaidīgs oderējums;
> No augšas aizverams vāks;
> Hypalon + 1000D Cordura;
> Pastiprināts pārnēsāšanas rokturis;
> Aviācijas klases sakausējuma sprādzes;
> Kevlara siksnas;
> Drošības kabeļu bloks;
> Augstas redzamības elementi;
> 16 pieāķēšanās punkti;
> Plecu siksnu cilpas;

IZMĒRI:
> 400 x 420 x 190 mm;
SVARS:
> 2600 g.;
VOLUME:
> 32 l.

Vairāk informācijas

Kods KOS32
Ražotājs KRIEGA
Klientu atsauksmes
Ja esat izmantojis šo produktu, padalies ar atsauksmi citiem
Rakstīt atsauksmi
Notiek ielāde...

check-circle You submitted your review for moderation.