Kriega OS-22

KOS22
299,00 €
Pieejams veikalā

Apraksts

OS-22 Mīkstā soma
OS-22 mīkstajai somai ir visas tās pašas dizaina iezīmes kā OS-32 mīkstajai somai, izņemot par 40 mm plānāku profilu. Soma izstrādāta, lai savienotos pārī ar OS-32 somām priekš motocikliem ar necentrāliem somu karkasiem vai izmantotu OS-22 somu pāri, ja vēlaties savam motociklam šauru profilu.
Strukturēta somas forma ļauj iepakot un kontrolēt kravu bez piepūles. 100% ūdensnecaurlaidīga, no augšas aizverama ar noņemamu balts oderējumu garantē somas satura aizsardzību pret apkārtējās vides ietekmi.
OS-22 mīksto somu uzlikšana uz un noņemšana no motocikla aizņem mazāk nekā minūti, izmantojot divas ātri atvienojamas siksnas un sprādzes. Tās pašas siksnas stingri saspiež iepakojumu savā vietā, pateicoties kam papildu piesienamās siksnas nav nepieciešamas.
Izgatavota no augstākās kvalitātes materiāliem, tostarp īpaši nodilumizturīga Hypalon + 1000D Cordura, ar kevlara siksnām un aviācijas klases sakausējuma sprādzēm.
Soma piedāvā divas ērtas nostiprināšanas iespējas — vai nu tradicionālo, pāri sēdeklim pārmetamo sēdekļa somu nostiprināšanas veidu, izmantojot OS-siksnas, vai kā vienu atsevišķu mīksto sānsomu, kas tiek piestiprināta īpaši izstrādātai OS platformai (abi risinājumi nopērkami atsevišķi).

Norādītā cena ir par vienu mīksto somu.

FUNKCIJAS:
> 100% ūdensnecaurlaidīgs oderējums;
> No augšas aizverams vāks;
> Hypalon + 1000D Cordura;
> Pastiprināts pārnēsāšanas rokturis;
> Aviācijas klases sakausējuma sprādzes;
> Kevlara siksnas;
> Drošības kabeļu bloks;
> Augstas redzamības elementi;
> 16 pieāķēšanās punkti;
> Plecu siksnu cilpas;

IZMĒRI:
> 400 x 420 x 150 mm;
SVARS:
> 2600 g.;
TILPUMS:
> 22 l.

Vairāk informācijas

Kods KOS22
Ražotājs KRIEGA
Klientu atsauksmes
Ja esat izmantojis šo produktu, padalies ar atsauksmi citiem
Rakstīt atsauksmi
Notiek ielāde...

check-circle You submitted your review for moderation.